Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/9697
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗападнюк, Володимир-
dc.contributor.authorДеренько, Олександр-
dc.contributor.authorZapadniuk, Volodymyr-
dc.contributor.authorDerenko, Oleksandr-
dc.date.accessioned2018-03-28T09:46:44Z-
dc.date.available2018-03-28T09:46:44Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationЗападнюк В. Системи автоматизації ресторану : сенсорний стіл та електронне меню / Володимир Западнюк, Олександр Деренько // Сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку туризму в регіонах України : матеріали ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. (18-19 травня 2017 р., м. Львів). - Львів, 2017. - С. 35-38.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/9697-
dc.description.abstractЕлектронне меню й сенсорний тіл – це потужний інструмент, що дає змогу ефективно управляти закладом і надавати клієнтам найвищий рівень обслуговування. Ефективність, економія часу й турбота про клієнтів – ось пріоритети, які були поставленні при розробленні системи eMenu і сенсорних столів. Інвестиції у високотехнологічні рішення є запорукою успішності сучасного бізнесу.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФКuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectсистеми автоматизації ресторануuk_UA
dc.subjectсенсорний стілuk_UA
dc.subjectелектронне менюuk_UA
dc.titleСистеми автоматизації ресторану : сенсорний стіл та електронне менюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку туризму в регіонах України"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірник конференції Туризм_08.pdf66.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.