Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/9697
Title: Системи автоматизації ресторану : сенсорний стіл та електронне меню
Authors: Западнюк, Володимир
Деренько, Олександр
Zapadniuk, Volodymyr
Derenko, Oleksandr
Keywords: ресторанний бізнес
системи автоматизації ресторану
сенсорний стіл
електронне меню
Issue Date: 2017
Publisher: ЛДУФК
Citation: Западнюк В. Системи автоматизації ресторану : сенсорний стіл та електронне меню / Володимир Западнюк, Олександр Деренько // Сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку туризму в регіонах України : матеріали ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. (18-19 травня 2017 р., м. Львів). - Львів, 2017. - С. 35-38.
Abstract: Електронне меню й сенсорний тіл – це потужний інструмент, що дає змогу ефективно управляти закладом і надавати клієнтам найвищий рівень обслуговування. Ефективність, економія часу й турбота про клієнтів – ось пріоритети, які були поставленні при розробленні системи eMenu і сенсорних столів. Інвестиції у високотехнологічні рішення є запорукою успішності сучасного бізнесу.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/9697
Appears in Collections:"Сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку туризму в регіонах України"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірник конференції Туризм_08.pdf66.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.