Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/5981
Title: Удосконалення функціональної та фізичної підготовленості веслувальників на етапі попередньої базової підготовки фізичними навантаженнями аеробного та анаеробного спрямування
Authors: Богуславська, Вікторія
Keywords: веслування на байдарках
фізична підготовленість
функціональна підготовленість
режим енергозабезпечення
Issue Date: 2012
Citation: Богуславська В. Удосконалення функціональної та фізичної підготовленості веслувальників на етапі попередньої базової підготовки фізичними навантаженнями аеробного та анаеробного спрямування / Вікторія Богуславська // Фізична активність, здоров'я і спорт. - 2012. - №4(10). - С. 50 - 56.
Abstract: Роботу присвячено вивченню можливості удосконалення фізичної та функціональної підготовленості веслувальників на байдарках різними режимами тренувань на етапі попередньої базової підготовки. Мета дослідження полягала в розробленні та впровадженні в навчально-тренувальний процес програм тренувальних занять із веслування на байдарках, які забезпечують різні режими енергообміну і спрямовані на вдосконалення функціональної та фізичної підготовленості спортсменів на етапі попередньої базової підготовки. В експерименті брали участь 54 хлопці віком 15–16 років, спортивний стаж яких становив 3–4 роки, кваліфікація – ІІ – ІІІ спортивні розряди. Установлено, що у тренуваннях хлопців перевага повинна надаватися роботі у змішаному режимі зі стимуляцією анаеробних процесів енергозабезпечення.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/5981
Appears in Collections:Науковий журнал "Фізична активність, здоров'я і спорт"

Files in This Item:
File SizeFormat 
В. Богуславська.pdf339.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.