Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/5916
Title: Особливості впливу особистісно-орієнтованих програм фізичної реабілітації на функцію зовнішнього дихання жінок з постмастектомічним синдромом
Authors: Одинець, Тетяна
Keywords: жінки
постмастектомічний синдром
функція зовнішнього дихання
спірографія
фізична реабілітація
Issue Date: 2014
Citation: Одинець Т. Особливості впливу особистісно-орієнтованих програм фізичної реабілітації на функцію зовнішнього дихання жінок з постмастектомічним синдромом / Тетяна Одинець // Фізична активність, здоров'я і спорт. - 2014. - № 2(16). - С. 75-81.
Abstract: Найчастішим наслідком лікування раку молочної залози є постмастектомічний синдром, що поєднує в собі функціональні та психоемоційні порушення. Мета дослідження: визначити особливості впливу особистісно-орієнтованих програм фізичної реабілітації на функціональний стан системи зовнішнього дихання жінок із постмастектомічним синдромом. Методи дослідження: аналіз і узагальнення літературних джерел та емпіричних даних; комп’ютерна спірографія; методи математичної статистики. До дослідження залучено 115 жінок із постмастектомічним синдромом на післялікарняному етапі реабілітації. Результати впливу розроблених особистісно-орієнтованих програм фізичної реабілітації свідчать про поліпшення функції зовнішнього дихання жінок із постмастектомічним синдромом упродовж року незалежно від обраної програми.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/5916
Appears in Collections:Науковий журнал "Фізична активність, здоров'я і спорт"

Files in This Item:
File SizeFormat 
Т. Одинець.pdf636.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.