Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/5829
Title: Спеціальна фізична підготовка як засіб підвищення ефективності професійної діяльності військовослужбовців Сухопутних військ
Authors: Кирпенко, Віталій
Романчук, Віктор
Романчук, Сергій
Федак, Сергій
Keywords: фізична підготовка
військовослужбовці
професійна діяльність
військово-прикладні навички
Issue Date: 2015
Citation: Спеціальна фізична підготовка як засіб підвищення ефективності професійної діяльності військовослужбовців Сухопутних військ / Віталій Кирпенко [та ін.] // Фізична активність, здоров'я і спорт. - 2015. - № 4(22). - С. 12 - 18.
Abstract: У сучасних умовах бойової діяльності Збройних сил України постає необхідність у більш якісній підготовці військовослужбовців Сухопутних військ до професійної діяльності в стислі терміни. Метою дослідження є удосконалення змісту занять з фізичної підготовки з урахуванням особливостей професійної діяльності військовослужбовців. Дослідження проводилося на базі 184 навчального центру. У дослідженні взяли участь 40 військовослужбовців Сухопутних військ Збройних сил України віком 19–20 років. Установлено, що проведення занять з комплексним поєднанням різних розділів фізичної підготовки та використанням спеціальних засобів підвищує фізичну готовність військовослужбовців до виконання професійних завдань за призначенням.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/5829
Appears in Collections:Науковий журнал "Фізична активність, здоров'я і спорт"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.