Патогенні мікроорганізми в харчовій промисловості : лекція з навчальної дисципліни “Мікробіологія” для студентів I курсу спеціальності : 241 Готельно-ресторанна справа
Вантажиться...
Дата
2019-07-18
Автори
Гащишин, В. Р.
Прокопів, Т. М.
Hashchyshyn, V. R.
Prokopiv, T. M.
Кафедра біохімії та гігієни
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра біохімії та гігієни, мікробіологія, мікроорганізми в харчовій промисловості, лекція, спеціальність : 241 Готельно-ресторанна справа
Бібліографічний опис
Патогенні мікроорганізми в харчовій промисловості : лекція з навчальної дисципліни “Мікробіологія” для студентів I курсу спеціальності : 241 Готельно-ресторанна справа / розроб. Гащишин В. Р., Прокопів Т. М. - Львів, 2018. - 53 с.