ВК 9. Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : робоча програма вибіркової дисципліни, освітній ступінь – доктор філософії третього (освітньо-наукового) рівня, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»
Вантажиться...
Дата
2024
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ЛДУФК імені Івана Боберського
Анотація
Метою викладання навчальної дисципліни «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності» є розширення і поглиблення у здобувачів знань нових тенденцій, що характеризують поглиблення спеціалізації, диверсифікацію,
концептуалізацію та екологізацію в індустрії гостинності.
Опис
Ключові слова
сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності, робоча програма, аспіранти, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа», кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Бібліографічний опис
ВК 9. Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : робоча програма вибіркової дисципліни, освітній ступінь – доктор філософії третього (освітньо-наукового) рівня, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Тесля О. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 12 с.