Технологія продукції ресторанного господарства : перелік екзаменаційних питань для студентів факультету туризму, спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» (денної та заочної форм навчання)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2024

Автори

Іжевська Орися
Izhevska Orysia
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ЛДУФК імені Івана Боберського

Анотація

Опис

Ключові слова

технологія продукції ресторанного господарства, екзаменаційні питання, бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа», кафедра готельно-ресторанного бізнесу

Бібліографічний опис

Технологія продукції ресторанного господарства : перелік екзаменаційних питань для студентів факультету туризму, спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» (денної та заочної форм навчання) / уклад. Іжевська О. П. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 8 с.