ВЗ 16. Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу : силабус навчальної дисципліни на 2024-2025 навчальний рік, компонент освітньої програми – основний, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»
Вантажиться...
Дата
2024
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ЛДУФК імені Івана Боберського
Анотація
Метою навчальної дисципліни є формування у студентів системи теоретичних знань із питань організації готельно-ресторанного бізнесу та функціонування підприємств індустрії гостинності й практичних навичок управління у галузі готельно-ресторанного бізнесу в умовах конкурентного середовища України та інтеграційних процесів.
Опис
Ключові слова
менеджмент готельно-ресторанного бізнесу, силабус, бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа», кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Бібліографічний опис
Гузар У. Є. ВЗ 16. Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу : силабус навчальної дисципліни на 2024-2025 навчальний рік, компонент освітньої програми – основний, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа» / Гузар У. Є. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 5 с.