ОК 29 Харчова хімія : силабус навчальної дисципліни на 2024-2025 навчальний рік, компонент освітньої програми – обов’язковий, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа», ступінь вищої освіти – бакалавр

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2024

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ЛДУФК імені Івана Боберського

Анотація

Метою дисципліни є формування у студентів розуміння тісного і логічного зв'язку законів хімії, біохімії, біології із різноманітними явищами, які спостерігаються при виробництві зберіганні, приготуванні і споживанні харчових продуктів.

Опис

Ключові слова

харчова хімія, силабус, бакалавр, галузь знань: 24 «Сфера обслуговування», спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа», кафедра біохімії та гігієни

Бібліографічний опис

Борецький Ю. Р. ОК 29 Харчова хімія : силабус навчальної дисципліни на 2024-2025 навчальний рік, компонент освітньої програми – обов’язковий, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа», ступінь вищої освіти – бакалавр / Борецький Ю. Р. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 5 с.

Зібрання