Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Навчальні видання
Аспірантура і докторантура
Дидактичне забезпечення самостійної роботи
Екзаменаційні вимоги
Залікові вимоги
Конспекти лекцій
Контрольні роботи
Лабораторні заняття
Матеріали для студентів, які навчаються за індивідуальним графіком
Методичні вказівки та тематика дипломних (магістерських) проектів
Методичні посібники
Методичні рекомендації, вказівки
Мультимедійні матеріали
Навчально-методичні матеріали для аспірантів
Навчально-методичні матеріали для іноземних студентів
Навчально-методичні посібники
Навчальні посібники
Навчальні програми
Порядок оцінювання результатів навчання
Програми атестаційних іспитів
Програми практик
Підручники
Рекомендована література до навчальних дисциплін
Робочі навчальні програми
Семінарські та практичні заняття
Силабуси
Тематика курсових робіт
Тести
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 321-330 of 347 (Search time: 0.118 seconds).
previous
1
...
30
31
32
33
34
35
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021-02-22
Сучасні ресторанні тренди : екзаменаційні вимоги навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-26
Основи наукових досліджень та інформаційна культура студента : дидактичне забезпечення самостійної роботи студентів, перший (бакалаврський) рівень вищої освіти, спеціальності 073 «Менеджмент», 241 «Готельно-ресторанна справа»
Голод, А.
;
Holod, A.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-02
Соціальна та корпоративна відповідальність : силабус навчальної дисципліни, рівень вищої освіти - другий (магістерський) рівень, ступінь вищої освіти - магістр, галузь знань - 07 “ Управління та адміністрування ”, спеціальність - 073 “Менеджмент”
Гузар, У. Є.
;
Huzar, U. Ye.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-02
Методологія і організація наукових досліджень : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань - 07 «Управління та адміністрування», спеціальність - 073 «Менеджмент»
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-02
Соціальна та корпоративна відповідальність : критерії оцінювання знань студентів з дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 07 Управління та адміністрування, cпеціальність 073 Менеджмент
Гузар, У. Є.
;
Huzar, U. Ye.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2022
Основи нутриціології : робоча програма навчальної дисципліни, рівень вищої освіти - перший (бакалаврський) / другий (магістерський), галузь знань 07 "Управління та адміністрування", спеціалізація 073 "Менеджмент"
Петришин, Наталія
;
Паска, Марія
;
Petryshyn, Nataliia
;
Paska, Mariia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2022
Основи нутриціології : робоча програма навчальної дисципліни, рівень вищої освіти - перший (бакалаврський) / другий (магістерський), галузь знань 24 "Сфера обслуговування", спеціалізація 241 "Готельно-ресторанна справа"
Петришин, Наталія
;
Паска, Марія
;
Petryshyn, Nataliia
;
Paska, Mariia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2022
Крафтові технології : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
Петришин, Наталія
;
Паска, Марія
;
Petryshyn, Nataliia
;
Paska, Mariia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2022
Крафтові технології : конспект лекцій для здобувачів галузі знань 24 "Сфера обслуговування", спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа", освітньо-професійної програми "Готельно-ресторанна справа", другого (магістерського) рівня вищої освіти
Петришин, Наталія
;
Паска, Марія
;
Petryshyn, Nataliia
;
Paska, Mariia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2022
Сучасні ресторанні тренди : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Петришин, Наталія
;
Паска, Марія
;
Лукович, Лідія
;
Petryshyn, Nataliia
;
Paska, Mariia
;
Lukovych, Lidiia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Discover
Author
79
Паска, М. З.
78
Paska, M. Z.
63
Гузар, У. Є.
62
Huzar, U. Ye.
41
Паска, Марія
40
Paska, Mariia
35
Гузар, Уляна
35
Коркуна, Орислава
34
Huzar, Uliana
34
Korkuna, Oryslava
.
next >
Subject
331
кафедра готельно-ресторанного біз...
148
спеціальність "Готельно-ресторанн...
74
магістр
64
силабус
55
cпеціальність 241 „Готельно-ресто...
48
самостійна робота
45
рекомендована література
33
робоча програма
27
спеціальність - 241 "Готельно-рес...
26
порядок оцінювання результатів на...
.
next >
Date issued
191
2020
145
2021
11
2022
Has File(s)
347
true