Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 91-100 of 145 (Search time: 0.009 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021-02-26Програма виробничої практики підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”Іжевська, О. П.; Паска, М. З.; Гузар, У. Є.; Графська, О. І.; Радзімовська, О. В.; Маслійчук, О. Б.; Izhevska, O. P.; Paska, M. Z.; Huzar, U. Ye.; Hrafska, O. I.; Radzimovska, O. V.; Masliichuk, O. B; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-26Силабус атестаційного іспиту, рівень вищої освіти - другий (магістерський) рівень, ступінь вищої освіти - магістр, галузь знань - 24 “Сфера обслуговування”, спеціальність - 241 “Готельно-ресторанна справа”Гузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-26Основи наукових досліджень та інформаційна культура студента : методичні вказівки для проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни, спеціальність 073 «Менеджмент», перший (бакалаврський) рівень вищої освітиГолод, А. П.; Holod, A. P.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-26Технологія продуктів функціонального харчування : рекомендована література з навчальної дисципліни, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», напрям підготовки 241 «Готельно-ресторанна справа», факультет туризмуІжевська, О. П.; Izhevska, O. P.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-01Сервісологія : дидактичне забезпечення самостійної роботи студентів з дисципліни «Сервісологія», другий (магістерський) рівень вищої освіти, спеціальності 073 «Менеджмент», 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм»Голод, А. П.; Holod, A. P.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-01Сервісологія : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни, другий (магістерський) рівень вищої освіти, спеціальності 073 «Менеджмент», 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм»Голод, А. П.; Holod, A. P.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-02Методологія і організація наукових досліджень : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 07 "Управління та адміністрування", cпеціальність 073 "Менеджмент"Паска, М. З.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-02Методологія і організація наукових досліджень : залікові вимоги підготовки магістрів, галузь знань 07 «Управління та адміністрування», cпеціальність 073 «Менеджмент»Паска, М. З.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-29Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 07 «Управління та адміністрування», cпеціальність 073 «Менеджмент»Паска, М. З.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-29Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю : програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 07 «Управління та адміністрування», cпеціальність 073 «Менеджмент»Паска, М. З.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу