Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28910
Title: Технологія продуктів функціонального харчування : рекомендована література з навчальної дисципліни, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», напрям підготовки 241 «Готельно-ресторанна справа», факультет туризму
Authors: Іжевська, О. П.
Izhevska, O. P.
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: технологія продуктів функціонального харчування
рекомендована література
спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
галузь знань 24 «Сфера обслуговування»
факультет туризму
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Issue Date: 26-Feb-2021
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Технологія продуктів функціонального харчування : рекомендована література з навчальної дисципліни, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», напрям підготовки 241 «Готельно-ресторанна справа», факультет туризму / уклад. Іжевська О. П. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 4 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28910
Appears in Collections:Рекомендована література до навчальних дисциплін

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
рекомендована література технФунк прод.pdf439.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.