Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28911
Title: Програма виробничої практики підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Authors: Іжевська, О. П.
Паска, М. З.
Гузар, У. Є.
Графська, О. І.
Радзімовська, О. В.
Маслійчук, О. Б.
Izhevska, O. P.
Paska, M. Z.
Huzar, U. Ye.
Hrafska, O. I.
Radzimovska, O. V.
Masliichuk, O. B
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: виробнича практика
програма практик
спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
галузь знань 24 «Сфера обслуговування»
бакалавр
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Issue Date: 26-Feb-2021
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Програма виробничої практики підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / розроб. Іжевська О. П., Паска М. З., Гузар У. Є., Графська О. І., Радзімовська О. В., Маслійчук О. Б. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 25 с.
Abstract: Мета виробничої практики: - поглибити і закріпити теоретичні знання зі спеціальних дисциплін; - навчити студентів працювати в умовах виробництва в закладах ресторанного гносподарства різних форм власності; - вивчити специфіку роботи підприємств харчування при готелях і туристичних комплексах; - оволодіти навичками обслуговування споживачів в закладах ресторанного гносподарства різних категорій.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28911
Appears in Collections:Програми практик

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Програма виробничої практики 3 курс.pdf949.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.