Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28911
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІжевська, О. П.-
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorГузар, У. Є.-
dc.contributor.authorГрафська, О. І.-
dc.contributor.authorРадзімовська, О. В.-
dc.contributor.authorМаслійчук, О. Б.-
dc.contributor.authorIzhevska, O. P.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorHuzar, U. Ye.-
dc.contributor.authorHrafska, O. I.-
dc.contributor.authorRadzimovska, O. V.-
dc.contributor.authorMasliichuk, O. B-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2021-02-26T11:02:55Z-
dc.date.available2021-02-26T11:02:55Z-
dc.date.issued2021-02-26-
dc.identifier.citationПрограма виробничої практики підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / розроб. Іжевська О. П., Паска М. З., Гузар У. Є., Графська О. І., Радзімовська О. В., Маслійчук О. Б. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 25 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28911-
dc.description.abstractМета виробничої практики: - поглибити і закріпити теоретичні знання зі спеціальних дисциплін; - навчити студентів працювати в умовах виробництва в закладах ресторанного гносподарства різних форм власності; - вивчити специфіку роботи підприємств харчування при готелях і туристичних комплексах; - оволодіти навичками обслуговування споживачів в закладах ресторанного гносподарства різних категорій.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectвиробнича практикаuk_UA
dc.subjectпрограма практикuk_UA
dc.subjectспеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”uk_UA
dc.subjectгалузь знань 24 «Сфера обслуговування»uk_UA
dc.subjectбакалаврuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.titleПрограма виробничої практики підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Програми практик

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Програма виробничої практики 3 курс.pdf949.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.