Методика визначення свіжості м’яса : лабораторна робота № 8 для студентів напрямку підготовки: 241 – «Готельно-ресторанна справа»

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2024

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ЛДУФК імені Івана Боберського

Анотація

Мета: Засвоїти теоретичні знання про санітарно-гігієнічну оцінку м’ясної сировини, м’ясопродуктів, кулінарних виробів з м’яса. Оволодіти методикою органолептичного дослідження м’яса, визначення аміаку та солей амонію у м’ясі.

Опис

Ключові слова

методика визначення свіжості м’яса, лабораторна робота, спеціальність –241 «Готельно-ресторанна справа», кафедра біохімії та гігієни

Бібліографічний опис

Методика визначення свіжості м’яса : лабораторна робота № 8 для студентів напрямку підготовки: 241 – «Готельно-ресторанна справа» / уклад. Шавель Х. Є. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 6 с.