ВЗ 5 Мікробіологія : силабус навчальної дисципліни на 2024-2025 навчальний рік, компонент освітньої програми – вибірковий, спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа», галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», ступінь вищої освіти – бакалавр, І курс, ІІ семестр

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2024

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ЛДУФК імені Івана Боберського

Анотація

Метою викладання навчальної дисципліни є ознайомити студентів зі світом мікроорганізмів, їх цитологічними, фізіологічними і біохімічними властивостями; розглянути питання сучасної систематики й охарактеризувати основні групи; акцентувати увагу на особливостях метаболізму; поглибити знання про організацію геному мікроорганізмів, принципи генно-інженерних досліджень; ознайомити з принципами нормування мікробіологічних показників якості харчових продуктів та державними документами, в яких вони сформовані; формування у студентів системи спеціальних теоретичних знань щодо класифікації та асортименту харчових продуктів, контролю їх якості при зберіганні та використанні; оволодіння навичками органолептичного та інструментального методів контролю якості продуктів харчування; формування знань з основ мікробіології для наступного їх застосування у професійній діяльності.

Опис

Ключові слова

мікробіологія, силабус, спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа», галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», ступінь вищої освіти – бакалавр, І курс, ІІ семестр, кафедра біохімії та гігієни

Бібліографічний опис

Гащишин В. Р. ВЗ 5 Мікробіологія : силабус навчальної дисципліни на 2024-2025 навчальний рік, компонент освітньої програми – вибірковий, спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа», галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», ступінь вищої освіти – бакалавр, І курс, ІІ семестр / Гащишин В. Р. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 10 с.

Зібрання