ОК 20 Виробнича практика : силабус, галузь знань - 24 «Сфера обслуговування», спеціальність - 241 «Готельно-ресторанна справа», ступінь вищої освти - бакалавр
Вантажиться...
Дата
2024
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ЛДУФК імені Івана Боберського
Анотація
Мета виробничої практики - систематизувати, поглибити й закріпити теоретичні знання здобувачів зі спеціальних дисциплін, оволодіти практичними навичками та уміннями, що пов’язані із виконанням професійних обов’язків працівників закладів готельно-ресторанного господарства.
Опис
Ключові слова
виробнича практика, силабус, галузь знань - 24 «Сфера обслуговування», спеціальність - 241 «Готельно-ресторанна справа», бакалавр, 3 курс, кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Бібліографічний опис
Тесля О. ОК 20 Виробнича практика : силабус, галузь знань - 24 «Сфера обслуговування», спеціальність - 241 «Готельно-ресторанна справа», ступінь вищої освти - бакалавр / Тесля Ольга, Боратинський Олег, Хромова Мар’яна. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 4 с.