Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37090
Title: Вища математика та інформаційні системи : силабус курсу, ступінь вищої освіти – бакалавр, галузь знань 24 Сфера обслуговування, спеціальність 241 Готельно-ресторанна справа
Authors: Мостова, Мар'яна
Mostova, Mariana
Кафедра інформатики, кінезіології та кіберспорту
Keywords: вища математика та інформаційні системи
силабус
бакалавр
галузь знань 24 Сфера обслуговування
спеціальність 241 Готельно-ресторанна справа
кафедра інформатики, кінезіології та кіберспорту
Issue Date: 2024
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Мостова М. Р. Вища математика та інформаційні системи : силабус курсу, ступінь вищої освіти – бакалавр, галузь знань 24 Сфера обслуговування, спеціальність 241 Готельно-ресторанна справа / Мостова Мар’яна Романівна. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 6 с.
Abstract: Дисципліна «Вища математика» призначена для підготовки фахівців, які володітимуть методами математичного дослідження і розв’язку прикладних задач та методами математичного моделювання. Протягом вивчення курсу «Вища математика» студенти знайомляться з основними математичними поняттями та операціями, розрахунковими математичними інструментами, вчаться математичному формулюванню прикладних проблем, основним методам їх розв’язання та аналізу отриманих результатів. Важливою складовою засвоєння знань є використання можливостей сучасних комп’ютерних інформаційних технологій до розв’язування навчальних інтегрованих задач, які потребують застосування математичного апарату. Вивчення дисципліни дозволяє сформувати професійні вміння та навички для вирішення завдань пов’язаних з використанням основних можливостей математичного апарату у майбутній діяльності.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37090
Appears in Collections:Силабуси

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sylabus_VM_241_Bak_2024.pdf281.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.