Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36842
Title: Визначення харчових нутрієнтів у меню-розгортках юних регбістів
Other Titles: Identification of nutritional nutrients in the menu of young rugby players
Authors: Пазичук, Ольга
Грибовський, Ростислав
Пазичук, Марія
Pazychuk, Olha
Hrybovskyi, Rostyslav
Pazychuk, Mariia
Keywords: харчові нутрієнти
юні регбісти
меню-розгортки
харчовий раціон
food nutrients
young rugby players
menu cards
food ration
Issue Date: 10-May-2024
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Пазичук О. Визначення харчових нутрієнтів у меню-розгортках юних регбістів / Ольга Пазичук, Ростислав Грибовський, Марія Пазичук // Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення : матеріали ХІV Міжнар. наук.-практ. конф. (10–11 трав. 2024 р., м. Львів) / за заг. ред. Л. Чеховської. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 188–190.
Abstract: Мета дослідження − аналіз харчових раціонів регбістів. The purpose of the study is to analyze the food rations of rugby players.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36842
Appears in Collections:"Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Olha Pazychuk, Rostyslav Hrybovskyi, Mariia Pazychuk.pdf444.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.