Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36518
Title: Концептуальні підходи в ресторанній справі на прикладі холдингу емоцій “!FEST”
Other Titles: Conceptual approaches in the restaurant business on the example of the holding of emotions “!FEST”
Authors: Карпишин, Кирило
Паска, Марія
Karpyshyn, Kyrylo
Paska, Mariia
Keywords: концептуальний ресторан
холдинг емоцій “!FEST”
conceptual restaurant
holding of emotions “!FEST”
Issue Date: 2024
Citation: Карпишин К. І. Концептуальні підходи в ресторанній справі на прикладі холдингу емоцій “!FEST” / Карпишин К. І., Паска М. З. // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : матеріали XІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю. (21 трав. 2024 р.). – Київ, 2024. – С. 125–126.
Series/Report no.: Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
Abstract: Метою даного дослідження є ознайомлення з концепціями ресторанів мережі Холдингу емоцій “!FEST” визначити їх роль та місце як для місцевих мешканців, так і для туристів міста Львова. The purpose of this study is to familiarize with the concepts of restaurants of the Holding of Emotions “!FEST” to determine their role and place for both local residents and for tourists of the city of Lviv
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36518
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Karpyshyn K. I., Paska M. Z.pdf2.63 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.