Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36518
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКарпишин, Кирило-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorKarpyshyn, Kyrylo-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2024-10-07T10:45:10Z-
dc.date.available2024-10-07T10:45:10Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКарпишин К. І. Концептуальні підходи в ресторанній справі на прикладі холдингу емоцій “!FEST” / Карпишин К. І., Паска М. З. // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : матеріали XІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю. (21 трав. 2024 р.). – Київ, 2024. – С. 125–126.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36518-
dc.description.abstractМетою даного дослідження є ознайомлення з концепціями ресторанів мережі Холдингу емоцій “!FEST” визначити їх роль та місце як для місцевих мешканців, так і для туристів міста Львова. The purpose of this study is to familiarize with the concepts of restaurants of the Holding of Emotions “!FEST” to determine their role and place for both local residents and for tourists of the city of Lvivuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНаукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;-
dc.subjectконцептуальний ресторанuk_UA
dc.subjectхолдинг емоцій “!FEST”uk_UA
dc.subjectconceptual restaurantuk_UA
dc.subjectholding of emotions “!FEST”uk_UA
dc.titleКонцептуальні підходи в ресторанній справі на прикладі холдингу емоцій “!FEST”uk_UA
dc.title.alternativeConceptual approaches in the restaurant business on the example of the holding of emotions “!FEST”uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Karpyshyn K. I., Paska M. Z.pdf2.63 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.