Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36257
Title: Локальна кухня: сучасний тренд у ресторанному бізнесі
Other Titles: Local cuisine: a modern trend in the restaurant business
Authors: Постова, Валентина
Postova, Valentyna
Keywords: локальна кухня
ресторанний бізнес
автентичність
local cuisine
restaurant business
authenticity
Issue Date: 30-May-2024
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Постова В. Локальна кухня: сучасний тренд у ресторанному бізнесі / Валентина Постова // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 84–86.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36257
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Valentyna Postova.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.