Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36257
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПостова, Валентина-
dc.contributor.authorPostova, Valentyna-
dc.date.accessioned2024-07-04T09:27:12Z-
dc.date.available2024-07-04T09:27:12Z-
dc.date.issued2024-05-30-
dc.identifier.citationПостова В. Локальна кухня: сучасний тренд у ресторанному бізнесі / Валентина Постова // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 84–86.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36257-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectлокальна кухняuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectавтентичністьuk_UA
dc.subjectlocal cuisineuk_UA
dc.subjectrestaurant businessuk_UA
dc.subjectauthenticityuk_UA
dc.titleЛокальна кухня: сучасний тренд у ресторанному бізнесіuk_UA
dc.title.alternativeLocal cuisine: a modern trend in the restaurant businessuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Valentyna Postova.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.