Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36255
Title: Можливості професійних дегустаційних конкурсів в удосконаленні харчової продукції, просуванні постачальників, підвищенні лояльності партнерів
Other Titles: Possibilities of professional tasting contests in improving food products, promoting suppliers, increasing loyalty of partners
Authors: Сініціна, Олена
Sinitsina, Olena
Keywords: дегустаційний конкурс
харчові продукти
оцінка якості
tasting competition
food products
quality assessment
Issue Date: 30-May-2024
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Сініціна О. Можливості професійних дегустаційних конкурсів в удосконаленні харчової продукції, просуванні постачальників, підвищенні лояльності партнерів / Олена Сініціна // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 90–92.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36255
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Olena Sinitsina.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.