Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36255
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сініціна, Олена | - |
dc.contributor.author | Sinitsina, Olena | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-04T08:41:26Z | - |
dc.date.available | 2024-07-04T08:41:26Z | - |
dc.date.issued | 2024-05-30 | - |
dc.identifier.citation | Сініціна О. Можливості професійних дегустаційних конкурсів в удосконаленні харчової продукції, просуванні постачальників, підвищенні лояльності партнерів / Олена Сініціна // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 90–92. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36255 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | дегустаційний конкурс | uk_UA |
dc.subject | харчові продукти | uk_UA |
dc.subject | оцінка якості | uk_UA |
dc.subject | tasting competition | uk_UA |
dc.subject | food products | uk_UA |
dc.subject | quality assessment | uk_UA |
dc.title | Можливості професійних дегустаційних конкурсів в удосконаленні харчової продукції, просуванні постачальників, підвищенні лояльності партнерів | uk_UA |
dc.title.alternative | Possibilities of professional tasting contests in improving food products, promoting suppliers, increasing loyalty of partners | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Olena Sinitsina.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.