Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36255
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСініціна, Олена-
dc.contributor.authorSinitsina, Olena-
dc.date.accessioned2024-07-04T08:41:26Z-
dc.date.available2024-07-04T08:41:26Z-
dc.date.issued2024-05-30-
dc.identifier.citationСініціна О. Можливості професійних дегустаційних конкурсів в удосконаленні харчової продукції, просуванні постачальників, підвищенні лояльності партнерів / Олена Сініціна // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 90–92.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36255-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectдегустаційний конкурсuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.subjectоцінка якостіuk_UA
dc.subjecttasting competitionuk_UA
dc.subjectfood productsuk_UA
dc.subjectquality assessmentuk_UA
dc.titleМожливості професійних дегустаційних конкурсів в удосконаленні харчової продукції, просуванні постачальників, підвищенні лояльності партнерівuk_UA
dc.title.alternativePossibilities of professional tasting contests in improving food products, promoting suppliers, increasing loyalty of partnersuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Olena Sinitsina.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.