Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36237
Title: «Вуглянча» – автентична страва у закладі ресторанного господарства «Бойківська гостина»: впровадження та популяризація
Other Titles: "Uglyancha" - an authentic dish in the "Boykivska gostyna" restaurant: introduction and popularization
Authors: Німець, Андрій
Паска, Марія
Петришин, Наталія
Nimets, Andrii
Paska, Mariia
Petryshyn, Nataliia
Keywords: автентична кухня
популяризація
технологія
«вуглянча»
authentic cuisine
technology
popularization
"coal"
Issue Date: 30-May-2024
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Німець А. «Вуглянча» – автентична страва у закладі ресторанного господарства «Бойківська гостина»: впровадження та популяризація / Андрій Німець, Марія Паска, Наталія Петришин // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 145–147.
Abstract: Мета роботи: впровадити та популяризувати нові автентичні страви у ресторані «Бойківська гостина» на прикладі – «вуглянчі». The purpose of the work: to introduce and popularize new authentic dishes in the restaurant "Boykivska gostina" using the example of "charcoal".
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36237
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Andrii Nimets.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.