Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36237
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНімець, Андрій-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorПетришин, Наталія-
dc.contributor.authorNimets, Andrii-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.contributor.authorPetryshyn, Nataliia-
dc.date.accessioned2024-07-03T10:17:55Z-
dc.date.available2024-07-03T10:17:55Z-
dc.date.issued2024-05-30-
dc.identifier.citationНімець А. «Вуглянча» – автентична страва у закладі ресторанного господарства «Бойківська гостина»: впровадження та популяризація / Андрій Німець, Марія Паска, Наталія Петришин // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 145–147.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36237-
dc.description.abstractМета роботи: впровадити та популяризувати нові автентичні страви у ресторані «Бойківська гостина» на прикладі – «вуглянчі». The purpose of the work: to introduce and popularize new authentic dishes in the restaurant "Boykivska gostina" using the example of "charcoal".uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectавтентична кухняuk_UA
dc.subjectпопуляризаціяuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subject«вуглянча»uk_UA
dc.subjectauthentic cuisineuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectpopularizationuk_UA
dc.subject"coal"uk_UA
dc.title«Вуглянча» – автентична страва у закладі ресторанного господарства «Бойківська гостина»: впровадження та популяризаціяuk_UA
dc.title.alternative"Uglyancha" - an authentic dish in the "Boykivska gostyna" restaurant: introduction and popularizationuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Andrii Nimets.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.