Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36234
Title: Популяризація страв автентичної кухні на прикладі Сокальщини
Other Titles: Popularization of authentic cuisine based on the example of Sokal region
Authors: Ференц, Марія
Паска, Марія
Ferents, Mariia
Paska, Mariia
Keywords: автентичні страви
відновлення
Сокальщина
authentic dishes
restoration
Sokal region
Issue Date: 30-May-2024
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Ференц М. Популяризація страв автентичної кухні на прикладі Сокальщини / Марія Ференц, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 154–156.
Abstract: Мета роботи: здійснити пошук рецептур автентичних страв на прикладі Сокальщини. The purpose of the work: to search for recipes of authentic dishes based on the example of the Sokal region.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36234
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mariia Ferents.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.