Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36234
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorФеренц, Марія-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorFerents, Mariia-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2024-07-03T09:55:22Z-
dc.date.available2024-07-03T09:55:22Z-
dc.date.issued2024-05-30-
dc.identifier.citationФеренц М. Популяризація страв автентичної кухні на прикладі Сокальщини / Марія Ференц, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 154–156.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36234-
dc.description.abstractМета роботи: здійснити пошук рецептур автентичних страв на прикладі Сокальщини. The purpose of the work: to search for recipes of authentic dishes based on the example of the Sokal region.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectавтентичні стравиuk_UA
dc.subjectвідновленняuk_UA
dc.subjectСокальщинаuk_UA
dc.subjectauthentic dishesuk_UA
dc.subjectrestorationuk_UA
dc.subjectSokal regionuk_UA
dc.titleПопуляризація страв автентичної кухні на прикладі Сокальщиниuk_UA
dc.title.alternativePopularization of authentic cuisine based on the example of Sokal regionuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mariia Ferents.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.