Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36234
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ференц, Марія | - |
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Ferents, Mariia | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-03T09:55:22Z | - |
dc.date.available | 2024-07-03T09:55:22Z | - |
dc.date.issued | 2024-05-30 | - |
dc.identifier.citation | Ференц М. Популяризація страв автентичної кухні на прикладі Сокальщини / Марія Ференц, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 154–156. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36234 | - |
dc.description.abstract | Мета роботи: здійснити пошук рецептур автентичних страв на прикладі Сокальщини. The purpose of the work: to search for recipes of authentic dishes based on the example of the Sokal region. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | автентичні страви | uk_UA |
dc.subject | відновлення | uk_UA |
dc.subject | Сокальщина | uk_UA |
dc.subject | authentic dishes | uk_UA |
dc.subject | restoration | uk_UA |
dc.subject | Sokal region | uk_UA |
dc.title | Популяризація страв автентичної кухні на прикладі Сокальщини | uk_UA |
dc.title.alternative | Popularization of authentic cuisine based on the example of Sokal region | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mariia Ferents.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.