Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36230
Title: Прісноводна аквакультура і водоплавна птиця як перспективні інгредієнти крафтових м’ясопродуктів
Other Titles: Freshwater aquaculture and waterfowl as promising ingredients for craft meat products
Authors: Божко, Наталія
Bozhko, Nataliia
Keywords: крафтові продукти
прісноводна аквакультура
м’ясо качки
craft products
freshwater aquaculture
duck meat
Issue Date: 30-May-2024
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Божко Н. Прісноводна аквакультура і водоплавна птиця як перспективні інгредієнти крафтових м’ясопродуктів / Наталія Божко // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 165–167.
Abstract: Метою досліджень було порівняльний аналіз функціонально-технологічних властивостей м’яса водоплавної птиці і прісноводної аквакультури з точки зору їх можливого поєднання в крафтових продуктах. The purpose of the research was a comparative analysis of the functional and technological properties of waterfowl meat and freshwater aquaculture from the point of view of their possible combination in craft products.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36230
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nataliia Bozhko.pdf1.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.