Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36230
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБожко, Наталія-
dc.contributor.authorBozhko, Nataliia-
dc.date.accessioned2024-07-03T09:04:38Z-
dc.date.available2024-07-03T09:04:38Z-
dc.date.issued2024-05-30-
dc.identifier.citationБожко Н. Прісноводна аквакультура і водоплавна птиця як перспективні інгредієнти крафтових м’ясопродуктів / Наталія Божко // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 165–167.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36230-
dc.description.abstractМетою досліджень було порівняльний аналіз функціонально-технологічних властивостей м’яса водоплавної птиці і прісноводної аквакультури з точки зору їх можливого поєднання в крафтових продуктах. The purpose of the research was a comparative analysis of the functional and technological properties of waterfowl meat and freshwater aquaculture from the point of view of their possible combination in craft products.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectкрафтові продуктиuk_UA
dc.subjectпрісноводна аквакультураuk_UA
dc.subjectм’ясо качкиuk_UA
dc.subjectcraft productsuk_UA
dc.subjectfreshwater aquacultureuk_UA
dc.subjectduck meatuk_UA
dc.titleПрісноводна аквакультура і водоплавна птиця як перспективні інгредієнти крафтових м’ясопродуктівuk_UA
dc.title.alternativeFreshwater aquaculture and waterfowl as promising ingredients for craft meat productsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nataliia Bozhko.pdf1.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.