Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36230
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Божко, Наталія | - |
dc.contributor.author | Bozhko, Nataliia | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-03T09:04:38Z | - |
dc.date.available | 2024-07-03T09:04:38Z | - |
dc.date.issued | 2024-05-30 | - |
dc.identifier.citation | Божко Н. Прісноводна аквакультура і водоплавна птиця як перспективні інгредієнти крафтових м’ясопродуктів / Наталія Божко // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 165–167. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36230 | - |
dc.description.abstract | Метою досліджень було порівняльний аналіз функціонально-технологічних властивостей м’яса водоплавної птиці і прісноводної аквакультури з точки зору їх можливого поєднання в крафтових продуктах. The purpose of the research was a comparative analysis of the functional and technological properties of waterfowl meat and freshwater aquaculture from the point of view of their possible combination in craft products. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | крафтові продукти | uk_UA |
dc.subject | прісноводна аквакультура | uk_UA |
dc.subject | м’ясо качки | uk_UA |
dc.subject | craft products | uk_UA |
dc.subject | freshwater aquaculture | uk_UA |
dc.subject | duck meat | uk_UA |
dc.title | Прісноводна аквакультура і водоплавна птиця як перспективні інгредієнти крафтових м’ясопродуктів | uk_UA |
dc.title.alternative | Freshwater aquaculture and waterfowl as promising ingredients for craft meat products | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Nataliia Bozhko.pdf | 1.08 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.