Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36219
Title: | Актуальні тенденції використання альтернативної сировини какао-порошку |
Other Titles: | Current trends in the use of alternative raw materials of cocoa powder |
Authors: | Назар, Святослав Петришин, Наталія Nazar, Sviatoslav Petryshyn, Nataliia |
Keywords: | кероб харчова цінність органолептичні показники carob organoleptic indicators nutritional value |
Issue Date: | 30-May-2024 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Назар С. Актуальні тенденції використання альтернативної сировини какао-порошку / Святослав Назар, Наталія Петришин // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 196–197. |
Abstract: | Метою наукових досліджень є розробка борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності і зниженої калорійності з використанням порошку кероба. The goal of scientific research is the development of flour confectionery products of increased nutritional value and reduced calorie content using carob powder. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36219 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Sviatoslav Nazar.pdf | 1.06 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.