Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36219
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Назар, Святослав | - |
dc.contributor.author | Петришин, Наталія | - |
dc.contributor.author | Nazar, Sviatoslav | - |
dc.contributor.author | Petryshyn, Nataliia | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-03T07:29:35Z | - |
dc.date.available | 2024-07-03T07:29:35Z | - |
dc.date.issued | 2024-05-30 | - |
dc.identifier.citation | Назар С. Актуальні тенденції використання альтернативної сировини какао-порошку / Святослав Назар, Наталія Петришин // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 196–197. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36219 | - |
dc.description.abstract | Метою наукових досліджень є розробка борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності і зниженої калорійності з використанням порошку кероба. The goal of scientific research is the development of flour confectionery products of increased nutritional value and reduced calorie content using carob powder. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | кероб | uk_UA |
dc.subject | харчова цінність | uk_UA |
dc.subject | органолептичні показники | uk_UA |
dc.subject | carob | uk_UA |
dc.subject | organoleptic indicators | uk_UA |
dc.subject | nutritional value | uk_UA |
dc.title | Актуальні тенденції використання альтернативної сировини какао-порошку | uk_UA |
dc.title.alternative | Current trends in the use of alternative raw materials of cocoa powder | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Sviatoslav Nazar.pdf | 1.06 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.