Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36219
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНазар, Святослав-
dc.contributor.authorПетришин, Наталія-
dc.contributor.authorNazar, Sviatoslav-
dc.contributor.authorPetryshyn, Nataliia-
dc.date.accessioned2024-07-03T07:29:35Z-
dc.date.available2024-07-03T07:29:35Z-
dc.date.issued2024-05-30-
dc.identifier.citationНазар С. Актуальні тенденції використання альтернативної сировини какао-порошку / Святослав Назар, Наталія Петришин // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 196–197.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36219-
dc.description.abstractМетою наукових досліджень є розробка борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності і зниженої калорійності з використанням порошку кероба. The goal of scientific research is the development of flour confectionery products of increased nutritional value and reduced calorie content using carob powder.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectкеробuk_UA
dc.subjectхарчова цінністьuk_UA
dc.subjectорганолептичні показникиuk_UA
dc.subjectcarobuk_UA
dc.subjectorganoleptic indicatorsuk_UA
dc.subjectnutritional valueuk_UA
dc.titleАктуальні тенденції використання альтернативної сировини какао-порошкуuk_UA
dc.title.alternativeCurrent trends in the use of alternative raw materials of cocoa powderuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sviatoslav Nazar.pdf1.06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.