Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36200
Title: | Рижієве борошно як структурний інгредієнт рецептури крафтових м‘ясопродуктів |
Other Titles: | Rye flour as a structural ingredient in the recipe of craft meat products |
Authors: | Тищенко, Василь Божко, Наталія Tyshchenko, Vasyl Bozhko, Nataliia |
Keywords: | крафтові ковбаси технологія рижієве борошно craft sausages technology rye flour |
Issue Date: | 30-May-2024 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Тищенко Р. Рижієве борошно як структурний інгредієнт рецептури крафтових м‘ясопродуктів / Василь Тищенко, Наталія Божко // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 231–233. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36200 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Vasyl Tyshchenko.pdf | 1.08 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.