Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36200
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тищенко, Василь | - |
dc.contributor.author | Божко, Наталія | - |
dc.contributor.author | Tyshchenko, Vasyl | - |
dc.contributor.author | Bozhko, Nataliia | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-02T08:13:48Z | - |
dc.date.available | 2024-07-02T08:13:48Z | - |
dc.date.issued | 2024-05-30 | - |
dc.identifier.citation | Тищенко Р. Рижієве борошно як структурний інгредієнт рецептури крафтових м‘ясопродуктів / Василь Тищенко, Наталія Божко // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 231–233. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36200 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | крафтові ковбаси | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | рижієве борошно | uk_UA |
dc.subject | craft sausages | uk_UA |
dc.subject | technology | uk_UA |
dc.subject | rye flour | uk_UA |
dc.title | Рижієве борошно як структурний інгредієнт рецептури крафтових м‘ясопродуктів | uk_UA |
dc.title.alternative | Rye flour as a structural ingredient in the recipe of craft meat products | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Vasyl Tyshchenko.pdf | 1.08 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.