Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36200
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТищенко, Василь-
dc.contributor.authorБожко, Наталія-
dc.contributor.authorTyshchenko, Vasyl-
dc.contributor.authorBozhko, Nataliia-
dc.date.accessioned2024-07-02T08:13:48Z-
dc.date.available2024-07-02T08:13:48Z-
dc.date.issued2024-05-30-
dc.identifier.citationТищенко Р. Рижієве борошно як структурний інгредієнт рецептури крафтових м‘ясопродуктів / Василь Тищенко, Наталія Божко // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 231–233.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36200-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectкрафтові ковбасиuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectрижієве борошноuk_UA
dc.subjectcraft sausagesuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectrye flouruk_UA
dc.titleРижієве борошно як структурний інгредієнт рецептури крафтових м‘ясопродуктівuk_UA
dc.title.alternativeRye flour as a structural ingredient in the recipe of craft meat productsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vasyl Tyshchenko.pdf1.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.