Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36198
Title: | Галицька кухня у закладі ресторанного господарства - «Ресторація Бачевських» |
Other Titles: | Galician cuisine in a restaurant establishment - "Bachevsky Restaurant" |
Authors: | Фик, Богдан Паска, Марія Fyk, Bohdan Paska, Mariia |
Keywords: | концепція ресторан галицька кухня технологія спельтовий хліб concept Galician cuisine restaurant technology spelled bread |
Issue Date: | 30-May-2024 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Фик Б. Галицька кухня у закладі ресторанного господарства - «Ресторація Бачевських» / Богдан Фик, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 237–238. |
Abstract: | Мета роботи: проаналізувати концепцію галицької кухні на прикладі ресторану Бачевських. The purpose of the work: to analyze the concept of Galician cuisine using the example of the Bachevskyi restaurant. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36198 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Bohdan Fyk.pdf | 1.06 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.