Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36198
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Фик, Богдан | - |
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Fyk, Bohdan | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-02T07:56:14Z | - |
dc.date.available | 2024-07-02T07:56:14Z | - |
dc.date.issued | 2024-05-30 | - |
dc.identifier.citation | Фик Б. Галицька кухня у закладі ресторанного господарства - «Ресторація Бачевських» / Богдан Фик, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 237–238. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36198 | - |
dc.description.abstract | Мета роботи: проаналізувати концепцію галицької кухні на прикладі ресторану Бачевських. The purpose of the work: to analyze the concept of Galician cuisine using the example of the Bachevskyi restaurant. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | концепція | uk_UA |
dc.subject | ресторан | uk_UA |
dc.subject | галицька кухня | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | спельтовий хліб | uk_UA |
dc.subject | concept | uk_UA |
dc.subject | Galician cuisine | uk_UA |
dc.subject | restaurant | uk_UA |
dc.subject | technology | uk_UA |
dc.subject | spelled bread | uk_UA |
dc.title | Галицька кухня у закладі ресторанного господарства - «Ресторація Бачевських» | uk_UA |
dc.title.alternative | Galician cuisine in a restaurant establishment - "Bachevsky Restaurant" | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Bohdan Fyk.pdf | 1.06 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.