Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36197
Title: | Розширення асортименту м’ясних продуктів з використанням рослинних композицій |
Other Titles: | Expansion of the range of meat products using plant compositions |
Authors: | Холод, Артем Пасічний, Василь Kholod, Artem Pasichnyi, Vasyl |
Keywords: | гірчиця журавлина окислення антиоксиданти mustard cranberry oxidation antioxidants |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Холод А. Розширення асортименту м’ясних продуктів з використанням рослинних композицій / Артем Холод, Василь Пасічний // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 239–241. |
Abstract: | Мета. Покращити якісні показники і розширення асортименту м’ясних продуктів з використанням в якості антиоксиданта зневодненої композиції гірчиці та журавлини. Goal. Improve the quality indicators and expand the range of meat products using the dehydrated composition of mustard and cranberry as an antioxidant. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36197 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Artem Kholod.pdf | 1.08 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.