Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36197
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Холод, Артем | - |
dc.contributor.author | Пасічний, Василь | - |
dc.contributor.author | Kholod, Artem | - |
dc.contributor.author | Pasichnyi, Vasyl | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-02T07:47:32Z | - |
dc.date.available | 2024-07-02T07:47:32Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Холод А. Розширення асортименту м’ясних продуктів з використанням рослинних композицій / Артем Холод, Василь Пасічний // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 239–241. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36197 | - |
dc.description.abstract | Мета. Покращити якісні показники і розширення асортименту м’ясних продуктів з використанням в якості антиоксиданта зневодненої композиції гірчиці та журавлини. Goal. Improve the quality indicators and expand the range of meat products using the dehydrated composition of mustard and cranberry as an antioxidant. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | гірчиця | uk_UA |
dc.subject | журавлина | uk_UA |
dc.subject | окислення | uk_UA |
dc.subject | антиоксиданти | uk_UA |
dc.subject | mustard | uk_UA |
dc.subject | cranberry | uk_UA |
dc.subject | oxidation | uk_UA |
dc.subject | antioxidants | uk_UA |
dc.title | Розширення асортименту м’ясних продуктів з використанням рослинних композицій | uk_UA |
dc.title.alternative | Expansion of the range of meat products using plant compositions | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Artem Kholod.pdf | 1.08 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.