Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36197
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorХолод, Артем-
dc.contributor.authorПасічний, Василь-
dc.contributor.authorKholod, Artem-
dc.contributor.authorPasichnyi, Vasyl-
dc.date.accessioned2024-07-02T07:47:32Z-
dc.date.available2024-07-02T07:47:32Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationХолод А. Розширення асортименту м’ясних продуктів з використанням рослинних композицій / Артем Холод, Василь Пасічний // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 239–241.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36197-
dc.description.abstractМета. Покращити якісні показники і розширення асортименту м’ясних продуктів з використанням в якості антиоксиданта зневодненої композиції гірчиці та журавлини. Goal. Improve the quality indicators and expand the range of meat products using the dehydrated composition of mustard and cranberry as an antioxidant.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectгірчицяuk_UA
dc.subjectжуравлинаuk_UA
dc.subjectокисленняuk_UA
dc.subjectантиоксидантиuk_UA
dc.subjectmustarduk_UA
dc.subjectcranberryuk_UA
dc.subjectoxidationuk_UA
dc.subjectantioxidantsuk_UA
dc.titleРозширення асортименту м’ясних продуктів з використанням рослинних композиційuk_UA
dc.title.alternativeExpansion of the range of meat products using plant compositionsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Artem Kholod.pdf1.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.