Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36181
Title: Оцінка ефективності формування та використання персоналу ресторанного підприємства
Other Titles: Evaluation of the effectiveness of the formation and use of the personnel of the restaurant enterprise
Authors: Паснак, Марта
Паска, Марія
Pasnak, Marta
Paska, Mariia
Keywords: ефективність
персонал
ресторан
efficiency
staff
restaurant
Issue Date: 30-May-2024
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Паснак М. Оцінка ефективності формування та використання персоналу ресторанного підприємства / Марта Паснак, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 293–295.
Abstract: Мета роботи- дослідити ресторанне підприємство “Salalat” на оцінку ефективності формування та використання персоналу. The purpose of the work is to investigate the restaurant enterprise "Salalat" to assess the effectiveness of the formation and use of personnel.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36181
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Marta Pasnak 1.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.