Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36181
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паснак, Марта | - |
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Pasnak, Marta | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-01T09:56:25Z | - |
dc.date.available | 2024-07-01T09:56:25Z | - |
dc.date.issued | 2024-05-30 | - |
dc.identifier.citation | Паснак М. Оцінка ефективності формування та використання персоналу ресторанного підприємства / Марта Паснак, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 293–295. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36181 | - |
dc.description.abstract | Мета роботи- дослідити ресторанне підприємство “Salalat” на оцінку ефективності формування та використання персоналу. The purpose of the work is to investigate the restaurant enterprise "Salalat" to assess the effectiveness of the formation and use of personnel. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | ефективність | uk_UA |
dc.subject | персонал | uk_UA |
dc.subject | ресторан | uk_UA |
dc.subject | efficiency | uk_UA |
dc.subject | staff | uk_UA |
dc.subject | restaurant | uk_UA |
dc.title | Оцінка ефективності формування та використання персоналу ресторанного підприємства | uk_UA |
dc.title.alternative | Evaluation of the effectiveness of the formation and use of the personnel of the restaurant enterprise | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Marta Pasnak 1.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.