Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36181
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаснак, Марта-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorPasnak, Marta-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2024-07-01T09:56:25Z-
dc.date.available2024-07-01T09:56:25Z-
dc.date.issued2024-05-30-
dc.identifier.citationПаснак М. Оцінка ефективності формування та використання персоналу ресторанного підприємства / Марта Паснак, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 293–295.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36181-
dc.description.abstractМета роботи- дослідити ресторанне підприємство “Salalat” на оцінку ефективності формування та використання персоналу. The purpose of the work is to investigate the restaurant enterprise "Salalat" to assess the effectiveness of the formation and use of personnel.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectефективністьuk_UA
dc.subjectперсоналuk_UA
dc.subjectресторанuk_UA
dc.subjectefficiencyuk_UA
dc.subjectstaffuk_UA
dc.subjectrestaurantuk_UA
dc.titleОцінка ефективності формування та використання персоналу ресторанного підприємстваuk_UA
dc.title.alternativeEvaluation of the effectiveness of the formation and use of the personnel of the restaurant enterpriseuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Marta Pasnak 1.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.