Розроблення технології мармеладних виробів для спортсменів силових видів спорту
Ескіз недоступний
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Нац. ун-т харчових технологій
Анотація
Дисертація присвячена науковому обґрунтуванню та розробці технології
мармеладних виробів, для спортсменів силових видів спорту з використанням
фітокомпозиції адаптогенної дії та екстрактів на її основі. Це дає можливість розширити асортимент функціональних продуктів спортивного харчування з підвищеним вмістом фітоадаптогенів, що є важливим питанням при підготовці
спортсменів даних видів спорту. The thesis is dedicated to the scientific rationale and development of technologies of food products for special purposes, in particular, jelly-marmalade products, for
power sports athletes with the usage of functional phytocomposition of adaptogen action and extracts, which are based on it. This gives the possibility to enlarge the assortment of functional products for sports nutrition with enriched phyto-adaptogen content,
which constitutes the essential issue during the training of such athletes.
Опис
Ключові слова
адаптогени, фітокомпозиція, силові види спорту, желейно-мармеладні вироби, програмний засіб, екстракція, продукт спрямованої фізіологічної дії, adaptogens, functional phytocomposition, software application, power sports, jelly-marmalade products, extraction, a product of directed physiological action
Бібліографічний опис
Ройко О.М. Розроблення технології мармеладних виробів для спортсменів силових видів спорту : автореф. дис. …канд. техн. наук : [спец.] 05.18.16 «Технологія харчової продукції» / Ройко Ольга Михайлівна ; Нац. ун-т харчових технологій. – Київ, 2021. – 24 с.