Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35538
Title: | Формування професійної компетентності майбутніх бакалаврів готельно-ресторанної справи засобами інноваційних технологій навчання |
Other Titles: | Formation of professional competence of hotel and restaurant business bachelor program students by means of innovative training technologies |
Authors: | Каролоп, Олена Олександрівна Karolop, Olena Oleksandrivna |
Keywords: | професійна компетентність майбутніх бакалаврів готельно-ресторанної справи інноваційні технології навчання компетенції педагогічні технології критерії професійної компетентності hotel and restaurant business bachelor program students' professional competence competences innovative training technologies professional competence assessment criteria education technologies |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Переяслав-Хмельницький держ. пед. ун-т імені Григорія Сковороди |
Citation: | Каролоп О. О. Формування професійної компетентності майбутніх бакалаврів готельно-ресторанної справи засобами інноваційних технологій навчання : автореф. дис. ...канд пед. наук : [спец.] 13.00.04 "Теорія і методика професійної освіти" / Каролоп Олена Олександрівна ; Переяслав-Хмельницький держ. пед. ун-т імені Григорія Сковороди. – Переяслав, 2021. – 28 с. |
Series/Report no.: | автореферати дисертацій; |
Abstract: | Дисертацію присвячено проблемі формування професійної компетентності майбутніх бакалаврів готельно-ресторанної справи засобами інноваційних технологій навчання в процесі професійної підготовки. The thesis explores the problem of formation of professional competence of hotel and restaurant business bachelor program students by means of innovative training technologies. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35538 |
Appears in Collections: | Автореферати дисертацій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Karolop O_aref._2021 doc.pdf | 960.53 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.