Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35538
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКаролоп, Олена Олександрівна-
dc.contributor.authorKarolop, Olena Oleksandrivna-
dc.date.accessioned2024-03-13T08:32:42Z-
dc.date.available2024-03-13T08:32:42Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationКаролоп О. О. Формування професійної компетентності майбутніх бакалаврів готельно-ресторанної справи засобами інноваційних технологій навчання : автореф. дис. ...канд пед. наук : [спец.] 13.00.04 "Теорія і методика професійної освіти" / Каролоп Олена Олександрівна ; Переяслав-Хмельницький держ. пед. ун-т імені Григорія Сковороди. – Переяслав, 2021. – 28 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35538-
dc.description.abstractДисертацію присвячено проблемі формування професійної компетентності майбутніх бакалаврів готельно-ресторанної справи засобами інноваційних технологій навчання в процесі професійної підготовки. The thesis explores the problem of formation of professional competence of hotel and restaurant business bachelor program students by means of innovative training technologies.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПереяслав-Хмельницький держ. пед. ун-т імені Григорія Сковородиuk_UA
dc.relation.ispartofseriesавтореферати дисертацій;-
dc.subjectпрофесійна компетентність майбутніх бакалаврів готельно-ресторанної справиuk_UA
dc.subjectінноваційні технології навчанняuk_UA
dc.subjectкомпетенціїuk_UA
dc.subjectпедагогічні технологіїuk_UA
dc.subjectкритерії професійної компетентностіuk_UA
dc.subjecthotel and restaurant business bachelor program students' professional competenceuk_UA
dc.subjectcompetencesuk_UA
dc.subjectinnovative training technologiesuk_UA
dc.subjectprofessional competence assessment criteriauk_UA
dc.subjecteducation technologiesuk_UA
dc.titleФормування професійної компетентності майбутніх бакалаврів готельно-ресторанної справи засобами інноваційних технологій навчанняuk_UA
dc.title.alternativeFormation of professional competence of hotel and restaurant business bachelor program students by means of innovative training technologiesuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Автореферати дисертацій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Karolop O_aref._2021 doc.pdf960.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.