Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35538
Title: Формування професійної компетентності майбутніх бакалаврів готельно-ресторанної справи засобами інноваційних технологій навчання
Other Titles: Formation of professional competence of hotel and restaurant business bachelor program students by means of innovative training technologies
Authors: Каролоп, Олена Олександрівна
Karolop, Olena Oleksandrivna
Keywords: професійна компетентність майбутніх бакалаврів готельно-ресторанної справи
інноваційні технології навчання
компетенції
педагогічні технології
критерії професійної компетентності
hotel and restaurant business bachelor program students' professional competence
competences
innovative training technologies
professional competence assessment criteria
education technologies
Issue Date: 2021
Publisher: Переяслав-Хмельницький держ. пед. ун-т імені Григорія Сковороди
Citation: Каролоп О. О. Формування професійної компетентності майбутніх бакалаврів готельно-ресторанної справи засобами інноваційних технологій навчання : автореф. дис. ...канд пед. наук : [спец.] 13.00.04 "Теорія і методика професійної освіти" / Каролоп Олена Олександрівна ; Переяслав-Хмельницький держ. пед. ун-т імені Григорія Сковороди. – Переяслав, 2021. – 28 с.
Series/Report no.: автореферати дисертацій;
Abstract: Дисертацію присвячено проблемі формування професійної компетентності майбутніх бакалаврів готельно-ресторанної справи засобами інноваційних технологій навчання в процесі професійної підготовки. The thesis explores the problem of formation of professional competence of hotel and restaurant business bachelor program students by means of innovative training technologies.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35538
Appears in Collections:Автореферати дисертацій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Karolop O_aref._2021 doc.pdf960.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.