Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35223
Title: Розширення асортименту низькокалорійних соусів у закладах ресторанного господарства
Other Titles: Expanding the assortment of low-calorie sauces in restaurants
Authors: Найда, Остап
Паска, Марія
Naida, Ostap
Paska, Mariia
Keywords: низькокалорійні соуси
індустрія гостинності
локальний виробник
продукти бджільництва
low-calorie sauces
hospitality industry
local producer
beekeeping products
Issue Date: 2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Найда О. Розширення асортименту низькокалорійних соусів у закладах ресторанного господарства / Остап Найда, Марія Паска // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. / за заг. ред. Євгена Приступи. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – Вип. 27, т. 4. – С. 147.
Abstract: Мета – розширити асортимент низькокалорійних соусів у закладах ресторанного господарства. The goal is to expand the range of low-calorie sauces in restaurants.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35223
Appears in Collections:"Молода спортивна наука України"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1565-3114-1-SM (1).pdf184.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.