Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35223
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Найда, Остап | - |
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Naida, Ostap | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-16T12:51:48Z | - |
dc.date.available | 2024-01-16T12:51:48Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Найда О. Розширення асортименту низькокалорійних соусів у закладах ресторанного господарства / Остап Найда, Марія Паска // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. / за заг. ред. Євгена Приступи. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – Вип. 27, т. 4. – С. 147. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35223 | - |
dc.description.abstract | Мета – розширити асортимент низькокалорійних соусів у закладах ресторанного господарства. The goal is to expand the range of low-calorie sauces in restaurants. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | низькокалорійні соуси | uk_UA |
dc.subject | індустрія гостинності | uk_UA |
dc.subject | локальний виробник | uk_UA |
dc.subject | продукти бджільництва | uk_UA |
dc.subject | low-calorie sauces | uk_UA |
dc.subject | hospitality industry | uk_UA |
dc.subject | local producer | uk_UA |
dc.subject | beekeeping products | uk_UA |
dc.title | Розширення асортименту низькокалорійних соусів у закладах ресторанного господарства | uk_UA |
dc.title.alternative | Expanding the assortment of low-calorie sauces in restaurants | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Молода спортивна наука України" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
1565-3114-1-SM (1).pdf | 184.14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.