Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35223
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНайда, Остап-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorNaida, Ostap-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2024-01-16T12:51:48Z-
dc.date.available2024-01-16T12:51:48Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationНайда О. Розширення асортименту низькокалорійних соусів у закладах ресторанного господарства / Остап Найда, Марія Паска // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. / за заг. ред. Євгена Приступи. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – Вип. 27, т. 4. – С. 147.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35223-
dc.description.abstractМета – розширити асортимент низькокалорійних соусів у закладах ресторанного господарства. The goal is to expand the range of low-calorie sauces in restaurants.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectнизькокалорійні соусиuk_UA
dc.subjectіндустрія гостинностіuk_UA
dc.subjectлокальний виробникuk_UA
dc.subjectпродукти бджільництваuk_UA
dc.subjectlow-calorie saucesuk_UA
dc.subjecthospitality industryuk_UA
dc.subjectlocal produceruk_UA
dc.subjectbeekeeping productsuk_UA
dc.titleРозширення асортименту низькокалорійних соусів у закладах ресторанного господарстваuk_UA
dc.title.alternativeExpanding the assortment of low-calorie sauces in restaurantsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Молода спортивна наука України"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1565-3114-1-SM (1).pdf184.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.