Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34867
Title: | Популяризація страв етнічної кухні (на прикладі ресторану «Бойківська гостина») |
Other Titles: | Popularization of ethnic cuisine (on the example of the restaurant "Boykivska gostina") |
Authors: | Німець, Андрій Петришин, Наталія Паска, Марія Nimets, Andrii Petryshyn, Nataliia Paska, Mariia |
Keywords: | популяризація бойківська кухня автентичні страви popularization Boyki cuisine authentic dishes |
Issue Date: | 12-Oct-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Німець А. Популяризація страв етнічної кухні (на прикладі ресторану «Бойківська гостина») / Андрій Німець, Наталія Петришин, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 215–217. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34867 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Andrii Nimets, Nataliia Petryshyn, Mariia Paska.pdf | 608.23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.