Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34867
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНімець, Андрій-
dc.contributor.authorПетришин, Наталія-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorNimets, Andrii-
dc.contributor.authorPetryshyn, Nataliia-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2023-11-15T07:48:38Z-
dc.date.available2023-11-15T07:48:38Z-
dc.date.issued2023-10-12-
dc.identifier.citationНімець А. Популяризація страв етнічної кухні (на прикладі ресторану «Бойківська гостина») / Андрій Німець, Наталія Петришин, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 215–217.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34867-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectпопуляризаціяuk_UA
dc.subjectбойківська кухняuk_UA
dc.subjectавтентичні стравиuk_UA
dc.subjectpopularizationuk_UA
dc.subjectBoyki cuisineuk_UA
dc.subjectauthentic dishesuk_UA
dc.titleПопуляризація страв етнічної кухні (на прикладі ресторану «Бойківська гостина»)uk_UA
dc.title.alternativePopularization of ethnic cuisine (on the example of the restaurant "Boykivska gostina")uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Andrii Nimets, Nataliia Petryshyn, Mariia Paska.pdf608.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.